Dinu Todoran: ,,Vom arăta mult mai bine, suntem favoriţi la calificare!”

Tehnicianul FCSB a spus că se aștepta la un meci greu și că adversarii s-au închis bine în apărare, însă Todoran crede că elevii săi sunt favoriți pentru calificare.Totodată tehnicianul salută revenirea Peluzei Nord pe stadion.

,,Da, mă aşteptam să avem un meci greu, o echipă care s-a închis foarte bine. N-am avut prospeţime, n-am luat deciziile care trebuiau. E o victorie, e un prim meci, o să arătăm mult mai bine. Mă bucur că a venit Peluza Nord, un lucru formidabil. Păcat că n-am reuşit să mai înscriem, vom vedea la următorul meci. Suntem favoriţi şi la meciul retur, pentru calificare. Uşor, uşor o să reglăm anumite lucruri.

E început de campionat, am avut un meci greu la Botoşani. O perioadă scurtă, vom fi sută la sută. De asta ne-am pregătit, ca să jucăm în 3 în 3 zile. Vom arăta mult mai bine. Toţi jucătorii care sunt la noi trebuie să fie pregătiţi. Pentru a intra la pauză, pentru a intra în minutul 20… Au fost mulţi debutanţi. Sunt doi copii tineri, de perspectivă, ne bazăm pe tot lotul.

O să arătăm mult mai bine, o să avem prospeţime.

Andrei e un portar de echipă naţională, şi-a arătat valoarea astăzi. Vlad a reuşit să apere acea ocazie”, a spus Dinu Todoran, după meci.

Articole Similare

ZI DE PARIURI | Vine weekend-ul, este festin în marile campionate

Lăsăm în urmă prima etapă din faza grupelor cupelor europene și intrăm din nou în febra marilor campionate. Hai să-ți spunem câteva detalii despre...
- Advertisement -