Daniel Isăilă: “Suntem pe primul loc, băieții merită felicitările, Edi la fel, chiar dacă ei au parte de foarte multe critici, e multe ori subiective”

Daniel Isăilă a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre victoria naționalei României cu Andorra, scor 4-0, din preliminariile pentru EURO 2024.

Antrenorul spune că fotbaliștii merită felicitați, la fel și selecționerul, și e de părere că naționala se află într-un moment bun, peste nivelul fotbalului românesc din ultima perioadă, contrar criticilor tot mai aspre din spațiul public, din partea fanilor și a presei.

“Am văzut meciul, normal. Am făcut un meci bun, suntem pe primul loc, băieții merită felicitările, Edi la fel, chiar dacă ei au parte de foarte multe critici, de multe ori subiective, nu atât de obiective pe cât ar trebui. Nu mă uit cu plăcere când văd astfel de lucruri, dar din păcate așa suntem noi românii, ne dăm la gioale între noi, nu ne susținem, nu ne apreciem. Ok, sunt de acord să fie critici constructive, să fim realiști, să vedem unde suntem în momentul de față.

Eu cred că echipa naționala, la momentul actual, e mult peste ceea ce a arătat în ultimul timp fotbalul românesc și investițiile care se fac, acum, în momentul de față. Din punctul meu de vedere, mereu am avut potențial, talent, problema noastră e la educație, la mentalitate, la atitudine, la deterniare. Asta, din păcate, ne trage în jos. Jucătorii noștri care fac pasul către un campionat puternic nu se impun și cedează ușor”, a declarat Isăilă.

România a urcat pe prima poziție în grupa de calificare pentru Campionatul European din Germania de anul viitor și are șanse mari să se califice la turneul final, cu doar două etape rămase de jucat.

Naționala antrenată de Edi Iordănescu va mai juca împotriva Israelului și Elveției în luna noiembrie.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -