“Curățenie generală” la CFR Cluj: 10 jucători vor pleca în această iarnă. Petrescu vrea să aducă 3 fotbaliști, printre care și George Pușcaș

CFR Cluj pregătește mutări importante în pauza de mercato, dar va începe cu renunțarea la mai mulți jucători. Pe lista neagră a lui Dan Petrescu au ajuns Denis Alibec, Cristiano Figueirdo, Karlo Letica, Geussouma Fofana, Jonathan Rodriguez, Ovidiu Hoban, Denis Rusu, Mihai Butean și Răzvan Andronic.

De asemenea, antrenorul ardelenilor vrea să aducă 3 jucători în acestă iarnă și încearcă să-l convingă pe Neluțu Varga să îi satisfacă dorințele. Alexi Pitu și Constantin Grameni de la Farul Constanța, dar și George Pușcaș, de la Reading, sunt țintele principale. În ceea ce-l privește pe internaționalul român care evoluează în Anglia, CFR Cluj vrea să obțină împrumutul acestuia până în vară.

“În iarnă trebuie să scăpăm de jucătorii pe care CFR Cluj îi plătește, dar care nu sunt pe listă. Nu putem să-i mai trecem pe listă, am făcut o cerere către FRF și LPF și nu s-a putut rezolva. Diferența de bani care nu ne permite să fim la zi cu salariile este generată de salariile jucătorilor care nu intră pe listă.

Este o situație neplăcută pe care o vom rezolva. Este neplăcut și pentru jucători, ai posibilitatea să joci și nu o poți face din cauza unei liste. Avem și câteva nume pe lista de achiziții, aici antrenorul are ultimul cuvânt. Trebuie să-l sprijinim pe Dan Petrescu”, a spus Cristi Balaj, președintele CFR-ului, la DigiSport.

CFR Cluj este lider detașat în Liga 1, cu 57 de puncte, având doar 2 înfrângeri în 21 de meciuri.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -