Cristiano Bergodi: “Rapidul se rodează pe zi ce trece! Pe cineva poate afecta această presiune”

Tehnicianul formației Rapid, Cristiano Bergodi, a rupt tăcerea într-o declarație surprinzătoare făcută înaintea meciului cu Oțelul Galați, anunțând că presiunea exercitată de galeria echipei asupra jucătorilor săi nu trebuie subestimată.

Într-o apariție neașteptată în fața presei, Bergodi a vorbit despre impactul presiunii pe care o resimt jucătorii sub suflul fervent al galeriei. Cu toate acestea, antrenorul italian a subliniat că are încredere că echipa sa va face față acestei provocări.

„Din păcate, pe cineva poate să afecteze această presiune, dar trebuie să fii puternic. Pentru că oricum nu te afectează în cursul meciului. Adică poți și să greșești, dar știți cum e… Fiecare are caracterul lui. E puternic, e într-un fel sau altul și e normal ca unii să fie afectați. Dar eu cred că pentru noi, eu vorbesc de Rapid și cred că avem un lot foarte, foarte bun, care poate să facă performanță. Văd, încet-încet, în fiecare zi care trece, mi se pare că echipa se rodează și se vede asta”, a declarat Bergodi.

Antrenorul a comentat și despre importanța meciului de astăzi, în care Rapid va întâlni Oțelul Galați. Bergodi a subliniat că va fi o confruntare dificilă, remarcând stilul de joc agresiv și presiunea exercitată de Oțelul în meciurile precedente.

„E un meci foarte important și dificil. Oțelul are un antrenor bun, Dorinel, îl cunosc de mult timp. Oțelul face pressing, e o echipă care joacă agresiv, cu intensitate. Oțelul a pierdut doar cu FCSB. Apoi, nici n-a câștigat, nici nu a mai pierdut. Dar și-a creat mereu ocazii, a avut șanse importante. Vom vedea dacă pauza a fost de bun augur sau nu”, a adăugat antrenorul Rapidului.

Meciul dintre Oțelul Galați și Rapid se va desfășura astăzi, la ora 19:15, și este așteptat cu interes de către fanii ambelor echipe, care speră la o partidă spectaculoasă și plină de intensitate.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -