Cristi Balaj susține că fotbalul din Anglia nu este un etalon

Președintele lui CFR Cluj, Cristian Balaj a prezentat, în cadrul emisiunii „Fluier final”, la solicitarea lui Narcis Drejan, situația echipei antrenate de Mandorlini. S-a discutat despre accidentările lui Camora și Krasniqi ori indisponibilitatea lui Manea,survenită în urma convocării la echipa națională. Mult-discutatul caz al lui Konoplyanka pare să se fi lămurit, acesta antrenându-se în regim normal.

După o scurtă analiză privind maniera diferită de arbitraj în Premier League raportată la meciurile din cupele europene s-a trecut la cele întâmplate în fotbalul nostru.

Ca la noi nicăieri. Deciziile contestate din arbitraj nu mai contenesc.Tot mai mulți conducători de cluburi dau vina pe „brigăzile negre” și pe nevolnicii de la VAR care nu pricep cum stă treaba nici după lungi minute de benoclare în pârdalnica sticlă de-i zice ecran.

Fiind vorba de un fost arbitru cu o carieră prodigioasă am găsit de cuviință să reproducem câteva din observațiile sale referitoare la ce se întâmplă la noi și la alții.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -