CFR Cluj – Randers, scor 1-1. Ardelenii obțin primul punct în Conference League și rămân pe ultimul loc în grupă

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1, în al doilea meci din grupele Conference League, contra celor de la Randers.

Ardelenii obțin astfel primul punct în noua competiție europeană, dar rămân pe ultimul loc în grupa D, unde lider este AZ Alkmaar cu 4 puncte.

Randers, locul 6 în campionatul Danemarcei în sezonul trecut, au început mai bine partida și au dominat prima repriză. Kamara a deschis scorul în minutul 41 și a stabilit scorul pauzei, 1-0.

Ardelenii au revenit bine de la vestiare și au trecut la conducerea jocului, reușind să egaleze prin Petrila, în minutul 68. Două minute mai devreme însă, danezii au trecut pe lângă golul 2, dar Kehinde a nimerit doar bara transversală.

Finalul de meci s-a jucat pe contre, iar CFR Cluj a avut șansa chiar să înscrie golul victoriei, însă o centrare deviată a lui Florin Ștefan a căzut pe bară.

AZ Alkmaar conduce grupa cu 4 puncte, în urma victoriei cu Jablonec, scor 1-0, care ocupă locul secund, cu 3 puncte. Randers are 2 puncte, în timp ce CFR Cluj are doar 1 punct după 2 meciuri.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -