Care este adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf a plecat de la CSU Craiova

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf a decis să părăsească echipa CSU Craiova a fost dezvăluit, lăsând fotbalul românesc într-un vârtej de speculații. După ce a condus formația olteană timp de 7 meciuri și a obținut rezultate notabile, se pare că antrenorul a acceptat o ofertă tentantă din Arabia Saudită. Mai mult decât atât, clauza de reziliere a contractului său cu CSU Craiova a fost deja achitată, ceea ce a deschis calea pentru o nouă provocare în cariera sa.

Informația privind plecarea lui Reghecampf a fost făcută publică de un fost jucător emblematic al CSU Craiova, Rodion Cămătaru. Acesta a dezvăluit că decizia antrenorului nu a fost una spontană sau bruscă, ci a rezultat dintr-o înțelegere prealabilă cu conducerea clubului. Cămătaru susține că Reghecampf și președintele clubului, Mihai Rotaru, au avut discuții înainte de a face anunțul oficial și că există neînțelegeri profunde în ceea ce privește strategia și lotul echipei.

“Nu-mi vine să cred că pleacă Reghecampf! Probabil, există o înțelegere cu Mihai Rotaru, a discutat cu el, nu pleca așa de la Craiova. Au stat de vorbă înainte, nu a fost doar clauza în discuție. Nu putea să dispară așa, dintr-o dată. Probabil că au vorbit și s-au pus de acord cu despărțirea. Cred că și Reghecampf este nemulțumit de lot, ar mai fi vrut jucători pentru a face cu adevărat performanță. La asta mă gândesc și eu. Nu are cum să atace titlul, cel mai important obiectiv, cu lotul pe care îl are acum”, a declarat Rodion Cămătaru pentru prosport.ro.

În urma acestei surprinzătoare plecări, conducerea CSU Craiova se află în căutarea unui nou antrenor. Două nume notabile, Eugen Neagoe și Corneliu Papură, sunt vehiculate ca posibili înlocuitori ai lui Reghecampf. Cu toate acestea, Rodion Cămătaru sugerează că situația echipelor în fruntea clubului ar putea deveni o provocare în sine, iar decizia finală va depinde de caracterul și ambițiile viitorilor antrenori.

“Acum, pe cine oare să pună antrenor? Eu, de exemplu, în locul lui Neagoe, nu m-aș mai întoarce, dar acum ce să zic, depinde de caracterul fiecăruia”, a mărturisit Cămătaru.

Cu fanii și specialiștii așteptând cu nerăbdare evoluțiile ulterioare ale echipei, rămâne de văzut cine va prelua frâiele CSU Craiova și ce direcție va lua clubul în următoarele luni.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -