Când apare EA Sports FC 24, continuatorul seriei de jocuri video FIFA?

EA Sports FC 24, continuatorul seriei FIFA, este unul dintre cele mai așteptate jocuri din această toamnă. Va fi primul joc numit “EA Sports FC” după ce parteneriatul dintre compania dezvoltatoare de jocuri și FIFA s-a încheiat.

Lansarea EA Sports FC 24 va avea loc pe data de 29 septembrie, iar pe coperta jocului se va afla Erling Haaland, golgheterul formației Manchester City, potrivit informațiilor publicate de The Independent.

https://www.youtube.com/watch?v=XhP3Xh4LMA8&t=2s

Chiar dacă s-a produs această schimbare de nume, jocul rămâne practic clasicul FIFA așa cum îl știm cu toții. Va conține inclusiv Ultimate Team Heroes, iar printre jucătorii legendari ce fac parte din noul joc sunt Alex Scott, Carlos Tevez, Wesley Sneijder, Bixente Lizarazu și Gianluca Vialli. O mare schimbare este că în Ultimate Team vor putea fi adăugați atât jucători de sex masculin cât și de sex feminin.

Jocul este disponibil deja la precomandă inclusiv din România. Prețurile EA Sports FC 24 la precomandă sunt următoarele:

PC – 329.90 RON
PS4 și PS5 – 369.90 RON
Nintendo Switch – 289.90 RON
Xbox One / Xbox Series X – 369.90 RON

Cei care precomandă jocul beneficiază de următoarele:

element de împrumut Cover Star (10 meciuri)
2 articole de împrumut la alegere jucător ambasador (alegi 1 bărbat și 1 femeie pentru 5 meciuri)
slot pentru stiluri de joc deblocat în cluburi
puncte de personalitate suplimentare în cariera jucătorului
antrenor de 5 stele disponibil pentru angajare în cariera de manager
1 lună de Xbox Game Pass Ultimate (doar pentru membrii noi)︎

EA Sports FC 24 include peste 19 mii de jucători din peste 700 de echipe. În joc pot fi văzute peste 100 de stadioane și peste 30 de ligi din întreaga lume, inclusiv Superliga României.

Ce alte jocuri cu fotbal poți să încerci până apare EA Sports FC 24

FIFA 23

FIFA 23 a fost așteptat cu mare interes și a doborât recordul de vânzări în prima săptămână de la lansare. Au fost vândute peste 10.3 milioane de unități imediat după lansare, recordul stabilit în urmă cu doar un an fiind doborât fără probleme. Jocul beneficiază de peste 19 mii de jucători de la peste 700 de cluburi. Dintre echipele importante ce nu și-au dat acordul pentru a fi licențiate sunt AS Roma, Atalanta, Lazio și Napoli, care sunt prezente cu alte nume. FIFA 23 beneficiază de prima ligă din România.

https://www.youtube.com/watch?v=ww3YBQmLfvU

Football Glory

În cazul în care îți plac jocurile de casino, e bine să știi că dezvoltatorii au creat numeroase producții care au legătură cu fotbalul. Doar la cel mai mare cazino online din România – NetBet printre titlurile prezente se numără Football Glory, Football Star Deluxe, Football Champions Cup, Football Stars, Football Mania Deluxe și lista poate continua. Dintre acestea se remarcă Football Glory, un joc creat de compania Yggdrasil. Lansat în 2020, slotul este realizat pe o matrice cu 4 rânduri x 5 role și 25 de linii de plată. Câștigul maxim ajunge la 4.000x miza, iar volatilitatea este medie. Printre simboluri sunt 4 Fotbaliști alături de cărți de joc care plătesc mai puțin. Jocul beneficiază și de rotiri gratuite.

Dream League Soccer 2023

Pentru cei care preferă simulatoarele de fotbal pe mobil, un joc foarte popular este Dream League Soccer 2023. A fost lansat inițial în 2011 și de atunci a primit îmbunătățiri constante. Poate fi încercat atât pe Android cât și pe iOS, iar ultimul joc îi are pe copertă pe Kevin De Bruyne și Achraf Hakimi. Grafica jocului este apreciată de utilizatori, iar Dream League Soccer 2023 este unul dintre cele mai populare simulatoare de fotbal de pe mobil.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -