Campionatul Național de Padbol revine în forță, pregătit să încânte în premieră pasionații de sport din Iași

Federația Română de Padbol este încântată să anunțe organizarea Campionatului Național de Padbol în premieră la Iași, în weekendul 18-19 mai, la Clubul Padbol Arena Iași, Str. Niciman nr. 2.

Padbol, un sport fascinant care combină elemente din fotbal, tenis și padel va fi în centrul atenției în acest eveniment deosebit. Campionatul se va desfășura pe două nivele competiționale, Liga 1 și Liga 2, oferind oportunitatea jucătorilor de toate nivelurile să-și demonstreze abilitățile și să se întreacă într-o competiție plină de pasiune și spirit sportiv.

Padbol este un sport care a captivat inimile a milioane de fani în întreaga lume, datorită naturii sale dinamice și a combinației perfecte între tehnica fotbalului și strategia tenisului,
precum si a terenurilor de ultim[ generație concepute exclusive pentru acest sport.

Campionatul Național de Padbol în al cincilea an de existență

Campionatul Național de Padbol (Romanian Padbol Tour) se află deja în al cincilea an de existență, iar nivelul acestuia este considerat a fi unul dintre cele mai ridicate din lume, în special datorită titlului de campioni mondiali câștigat de români în Brazila, în luna noiembrie 2023.

Participarea la acest eveniment este una specială, având în vedere că vor fi prezente un numar de minim 16 echipe de top la nivel național, provenind din diferite orașe, precum: București, Giurgiu, Craiova, Târgoviște, Bârlad, Rădăuți, Iași, Cugir, Timișoara și Galați.

Această diversitate aduce o notă unică competiției, îmbinând-o cu stiluri de joc și strategii variate.

Susține-ți echipa favorită la padbol

Sâmbătă, 18 mai, deschiderea oficială va avea loc la ora 9:00, urmată de meciurile din grupe.(18.00)

Duminică, începând cu ora 9:00, vor avea loc meciurile eliminatorii din sferturi, urmate de semifinale și finale și festivitatea de premiere. (14.00) Acest program plin de acțiune promite să ofere participanților și spectactorilor momente unice pe tot parcursul competiției.

Campionatul Național de Padbol este un eveniment care promovează spiritul sportiv și fair-play-ul, oferind o platformă unde jucătorii pot străluci și pot împărtăși bucuria acestui sport fascinant. Este organizat cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Sport – partener esențial în dezvoltarea și promovarea sportului în România, dar și a altor parteneri ai Federației Române de Padbol, precum MaxBet, Joma, Picola Italia, Magnius, Royal Mastery.
Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături de noi la acest eveniment memorabil și să vă bucurați de spectacolul oferit de Campionatul Național de Padbol la Iași!

Pentru mai multe informații despre Padbol, puteți vizita site-ul oficial www.padbol.ro

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -