Bogdan Andone: “Am venit într-o situație dificilă la Botoșani, mai mult decât delicată. Știam unde vin, dar nu se pune problema să plec, indiferent de ce va fi până în ultima etapă”

FC Botoșani incearcă salvarea de la retrogradare, iar Bogdan Andone are un început bun pe banca moldovenilor, cu 2 victorii, un egal și o înfrângere în cele 4 meciuri pe care le-a condus în calitate de antrenor.

Andone a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre remiza cu UTA, când echipa sa a fost egalată în prelungiri. Acesta a declarat că nu se pune problema să plece de la Botoșani, în ciuda speculațiilor.

“Vis-a-vis de meci, de rezultat, sunt supărat, dar nu am spus că plec, nici măcar nu m-am gândit la ideea de a pleca. Într-o discuție pe tema jocului, chiar Florin Bratu mi-a spus, că la o întrebare despre ce va fi zilele viitoare, dacă iau în calcul plecarea, am zis că vedem ce va fi. Chiar nu-mi aduc aminte, am fost atât de supărat și de nervos după meci încât am fost inspirat și am evitat. Nici n-am fost în vestiarul jucătorilor după meci pentru că erau și ei destul de dezamăgiți și supărați, frustrați de golul primit în prelungiri și sincer chiar nu-mi aminteam de acea discuție sau de acea remarcă pe care am făcut-o. Am spus-o de la început, am venit aici într-o situație dificilă, mai mult decât delicată, știam ce va fi, știam unde vin, dar nu se pune problema și nu se va pune problema să plec indiferent de ce va fi până în ultima etapă.

În situația noastră e greu de digerat pentru că fiecare punct, fiecare moment al jocului trebuie gestionat foarte bine, fiecare punct contează. E dureros că am avut 3-4 situații mari de a închide jocul, niște ocazii incredibile de 3-1. Apoi, pe fondul unui joc care nu anunța nimic, fără ca UTA să-și creeze situații de gol, am primit gol, dar face parte din fotbal. Trebuie să trecem peste și am închis subiectul și cu echipa, am făcut o ultimă analiză a jocului. Avem 3 zile să pregătim următorul meci și să fim 100% ca să câștigăm meciul cu Craiova.

Încă suntem departe de salvarea de la retrogradare, dar ca joc, ca atitudine arătăm bine în momentul de față”, a declarat Bogdan Andone.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -