Audio | Ionuț Rada a analizat lupta pentru titlul din SuperLiga: “FCSB a profitat la maxim”

Ionuț Rada a analizat lupta pentru titlul de campioană a României în acest sezon. 2015 este anul în care FCSB a cucerit ultima oară trofeul. Nouă ani mai târziu, roș-albaștrii dau semne că sunt pregătiți să devină din nou campioni.

De aceeași părere este și Ionuț Rada, cel care a jucat atât pentru liderul la zi, FCSB, cât și pentru CFR Cluj și Rapid, echipele care completează podiumul SuperLigii.

În același timp, fostul internațional s-a arătat dezamăgit de forma slabă a Universității Craiova, care a fost surclasată de FCSB în ultima etapă, cu scorul de 3-0.

“FCSB este într-o formă foarte bună, în timp ce CFR trece printr-o perioadă mai grea, după schimbarea antrenorului și meciurile slabe. Și Rapid este acolo, dar vedem și la ei că au un joc nesigur în foarte multe momente din meci.

Eu cred că Play-Off-ul o să arate diferit, cu o presiune când știi că ești deja aproape. Vor conta mult primele meciuri directe din Play-Off. Dar da, se pare că FCSB a profitat de forma slabă a CFR-ului și de toate aceste probleme de la celelalte echipe.

Mă așteptam și la Craiova lui Rotaru să vină cu un plus în acest an, dar am văzut duminică seară că nu va avea nicio șansă. Deci e clar că FCSB, într-o proporție foarte mare, poate să câștige campionatul anul ăsta.

Am jucat și la FCSB și mă bucur. Deci eu oricum voi fi bine, că e Rapid, CFR sau FCSB. Voi fi bucuros pentru echipa care va câștiga. Indiferent de echipa unde am evoluat, e normal să am un respect deosebit și mă bucur pentru rezultatele pozitive pe care le fac aceste cluburi.”, a spus Ionuț Rada, la emisiunea “Trafic Sport”.

Ascultă aici interviul integral cu Ionuț Rada:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -