Audio | Cristi Pustai l-a adus pe “veteranul” Marius Constantin la Ceahlăul și visează la promovarea în SuperLiga: “Suntem îndreptățiți să sperăm”

Ceahlăul s-a întărit în această iarnă cu doi jucători cu experiență în prima ligă. Cristi Pustai i-a adus la echipa din Piatra Neamț pe Marius Constantin și Alexandru Buziuc. 

Tehnicianul formației moldovene s-a arătat bucuros de transferul lui Constantin. Fundașul ajuns la 39 de ani evoluase ultima oară la FC Argeș, echipă de care s-a despărțit vara trecută.

“Aveam nevoie de experiența și valoarea lui. Sper să ne mai poată ajuta. Am lucrat cu el foarte bine și la Târgu Mureș, și la Mediaș. Avem nevoie de jucători cu experiență în compartimentul defensiv.”, a spus Cristi Pustai, la emisiunea “Fluier final”.

Pustai privește încrezător către ultimele 4 meciuri din sezonul regular al Ligii a 2-a și spune că există “șanse reale” de promovare în SuperLiga.

Ceahlăul urmează să plece în cantonamentul din Antalya, iar Cristi Pustai speră ca jucătorii săi să se întoarcă pregătiți pentru cele “4 finale” din Liga a 2-a.

“E normal să ne fixăm și să ne gândim la lucruri mărețe. Suntem destul de aproape de Play-Off. Ne desparte doar un punct. Suntem 4 echipe cu 22 de puncte și suntem îndreptățiți să sperăm. Deocamdată, șanse reale sunt.

(N.r. – Despre transferul lui Buziuc) Aveam nevoie. Am spus că vom face 3-4 transferuri și cam acolo suntem. Aveam nevoie de cel puțin doi fundași centrali pentru că am reziliat cu un jucător adus în vară. Am reziliat și cu al doilea atacant central și am reușit să-l aducem pe Buziuc.

Mâine la 12 vom pleca spre Antalya. Sunt preconizate 5 jocuri de verificare. Știu că sunt condiții bune de pregătire acolo. Urmează să ne pregătim specific și să intrăm cât mai repede în formă. Primul meci bate la ușă și cred că este cel mai important pentru că întâlnim o contracandidată, pe Chiajna.”, a continuat antrenorul Ceahlăului.

Cristi Pustai a precizat că n-a existat vreo discuție despre posibilitatea să preia o echipă din prima ligă, în această iarnă. Antrenorul este concentrat sută la sută pe obiectivele de la Piatra Neamț.

“Nu, n-a existat nimic concret. Și, în primul rând, eu sunt un antrenor sub contract. Mai am încă un an și jumătate cu Ceahlăul. Este și o clauză de reziliere, însă mă simt bine la Piatra Neamț și sper să avem și rezultate.”, a mai adăugat Pustai.

Ascultă aici interviul integral cu Cristi Pustai:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -