Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Sebastian Colțescu: “Cum să dai un asemenea penalty?”

Într-un meci plin de controverse, FCSB a reușit să obțină o victorie îngustă împotriva echipei Farul, cu scorul de 1-0, marcând singurul gol al partidei printr-un penalty controversat. Decizia arbitrului Sebastian Colțescu de a acorda lovitura de pedeapsă a stârnit nemulțumiri în rândul suporterilor și oficialilor echipei adverse.

În minutul 55 al reprizei a doua, Adrian Șut a căzut în careul constănțenilor după un contact ușor cu Tudor Băluță, iar arbitrul a decis să acorde un penalty în favoarea FCSB. Decizia lui Colțescu a fost contestată vehement de jucătorii și staff-ul echipei Farul, care au considerat că decizia nu a fost corectă.

Unul dintre cei mai vocali critici ai deciziei lui Colțescu a fost Adrian Porumboiu, cunoscut om de afaceri și fost președinte al echipei FC Vaslui. Porumboiu a atacat dur arbitrajul și a spus că Sebastian Colțescu a comis o eroare gravă.

“Pentru mine e un déjà vu ce se întâmplă cu Colțescu. El a avut o perioadă prestații jenante, apoi a avut 4-5 ani buni. Eu am zis că nu știu cât îl ține așa. Trecutul lui era întunecat tare. Nu spun ce conducători strigau la el din lojă «Colțescule, Colțescule». Cum să dai un asemenea penalty? Nici vorbă de așa ceva! Nu ai cum să dai penalty oricât ai analiza. Aveai dreptul de a verifica faza. El nu mai avea e să caute pe teren de atunci. La câte nenorociri a făcut ca arbitru… e mult de discutat. Eu nu pot să acord greșeli umane pentru unul care știu ce a făcut în carieră. Greșeală poate fi pentru un copil venit de un an în arbitraj. Dar el a fost hotărât. A plecat pe o direcție și a rămas pe ea. Oricât de bine plasat era, dacă el avea altceva în cap…”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

Cu această victorie, FCSB devine lider în Superligă, acumulând 21 de puncte în clasament. Însă, discuțiile și dezbaterea cu privire la decizia controversată din acest meci vor rămâne în centrul atenției în zilele următoare în lumea fotbalului românesc.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -