Acuzații de viol pentru starul de la PSG! Fotbalistul ar fi chemat o tânără la el acasă

Continuă scandalurile în vestiarul PSG. De această dată scandalul îl are în prim plan pe marocanul Hakimi, care este acuzat de viol.

Potrivit Le Parisien, duminică seara, o tânără în vârstă de 23 de ani s-a prezentat la o secție de poliție, unde a povestit polițiștilor că a fost violată de Achraf Hakimi, fundașul dreapta de 24 de ani al echipei Paris Saint-Germain. Aceasta a relatat că marocanul a chemat-o la el acasă, unde a început să o sărute și a încercat să o dezbrace, care s-a opus cu vehemență. Totuși, fotbalistul a reușit să o atingă în zonele intime și chiar ar fi reușit să o violeze, până când aceasta a reușit să scape, după ce l-a lovit cu piciorul. În acest weekend, fotbalistul a lipsit de le meciul echipei sale de club, din deplasare cu Olympique Marseille, fiind accidentat. Hakimi este căsătorit cu celebra actriță Hiba Abouk (36 de ani), supranumită în trecut “cea mai frumoasă actriță din lume”. Potrivit rețelelor de socializare, soția sa și cei doi copii ai lor se aflau în vacanță în Dubai.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -