Victor Becali crede în naționala României: “E foarte bine ce se întâmplă în jurul echipei naționale în momentul ăsta. Jucătorii s-au mai maturizat, s-au mai copt”

Naționala României a avut parte de un parcurs perfect în Liga Națiunilor sub comanda lui Mircea Lucescu, cu 4 victorii din tot atâtea posibile, și cu șanse foarte mari să câștige grupa.

Victor Becali a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre evoluțiile recente ale României, punctând faptul că, deși adversarele nu sunt de calibru, victoriile sunt importante pentru fotbalul românesc.

Totodată, impresarul a remarcat că jucătorii naționalei încep să se maturizeze, iar rezultatele vor continua să apară.

“Mă bucur că s-a creat în jurul echipei naționale o emulație, dar nu prea mai merg la meciuri eu. S-a crea așa o emulație, dacă confirmă de la meci la meci, va fi și mai mult. Rezultatele astea cu Kosovo, cu Lituania, au fost victorii frumoase. Nu-s echipe de nivel mare, dar sigur că e foarte bine pentru fotbal și pentru moral, pentru suporteri. Ne cam chinuiam cu astea mici. Jucătorii s-au mai maturizat, s-au mai copt, Man, Mihăilă, un jucător pe care am văzut că și Lucescu l-a remarcat, Marius Marin, un jucător muncitor.

Vreau să fac o paralelă în sensul de jucători utili, uite cum arată Real Madrid fără Kross, care avea meciuri cu 100% pase precise, e de domeniul fantasticului, așa și Marin, e un jucător foarte util, nu iese mult în evidență, dar e util. Și Răzvan Marin joacă în Serie A, sigur, jucătorii s-au copt și e foarte bine ce se întâmplă în jurul echipei naționale în momentul ăsta. Să dea Dumnezeu să crească de la meci la meci”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -