Eugen Neagoe, mulțumit de ce a găsit la Gloria Buzău: “I-am spus lui Budescu că mai joacă 5 ani!”

Eugen Neagoe a reușit să o redreseze pe Gloria Buzău. Cu el la cârmă, formația din Crâng a obținut o victorie și două egaluri în ultimele 3 runde din SuperLiga.

Succesul a venit pe terenul Farului, despre care Neagoe a vorbit în direct la emisiunea “Execuții matinale”.

Mai mult, antrenorul Gloriei l-a lăudat pe “veteranul” Constantin Budescu pentru implicarea de care dă dovadă:

“Mergem acolo unde suntem solicitați. Iar cei de la Buzău m-au dorit. Sigur, când am văzut că există atâta dorință și implicare din partea tuturor, am acceptat. După discuțiile pe care le-am avut cu oamenii din conducere, am venit aici.

Budescu este un jucător valoros. Am mai lucrat cu el, ne cunoaștem bine unul pe celălalt. Știe ce îmi doresc de la el și de la echipă. Este un jucător important, un lider, și trebuie să fie un exemplu pentru echipă și este. Se implică foarte mult. N-a pierdut niciun antrenament de când sunt eu la Buzău. Glumim puțin, i-am spus că dacă prinde cu mine perioada asta de pregătire până în iarnă, mai joacă 5 ani.

E o plăcere, cu Gică Hagi m-am întâlnit de multe ori și ca antrenor. Știm cu toții, echipa lui este bună, cu jucători valoroși, cum ar fi Alibec sau Rivaldinho. Dar la meciul de duminică am făcut un joc bun, în care le-am dat puțin șanse. Alibec a avut foarte puțin spațiu și nu l-am lăsat să joace. Dar Farul este o echipă valoroasă.”, a declarat Eugen Neagoe, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -