Attila Nagy, ultimele detalii despre inaugurarea patinoarului din Berceni: “Este o bijuterie! Sper să fie un exemplu pentru restul țării”

Bucureștiul se pregătește pentru inaugurarea patinoarului din Berceni. Berceni Arena a costat 10 milioane de euro și va fi inaugurată sâmbătă, 31 august, cu prilejul Supercupei României la hochei pe gheață.

Corona Brașov și ACSH Gheorgheni se vor lupta pentru trofeu pe arena de aproximativ 800 de locuri.

Toate detaliile despre inaugurarea “bijuteriei” din Sectorul 4 au fost oferite de Attila Nagy, președintele Federației Române de Hochei, în direct la emisiunea “Trafic Sport”, moderată de Răzvan Toma și Horațiu Sima.

“Patinoarul din Berceni s-a finalizat. Sunt bucuros să anunț că, pe 31 august, vom avea primul meci oficial pe patinoar. Federația organizează împreună cu Primăria Sectorului 4 Supercupa României. Sunt foarte multe solicitări. Îmi pare rău că foarte mulți oameni nu vor fi la meci pentru că au fost foarte multe bilete solicitate.

Sper că acest semn va fi o continuitate și să-i vedem pe iubitorii hocheiului din București mai departe la meciurile celor de la Steaua București și Sportul Studențesc. Cele două echipe acolo vor juca meciurile de pe teren propriu.

Este un patinoar cu o capacitate de 830 de locuri în tribune, plus lojele. Este foarte asemănătoare cu cea din Brașov. Este o bijuterie, este foarte frumoasă. Este un patinoar care poate găzdui atât meciuri de seniori, cât și de juniori.

A primit omologarea din partea Federației, toate hârtiile sunt în regulă. Este un pas uriaș și sper să fie un exemplu bun pentru restul primăriilor, atât din București, cât și din restul țării. Hocheiul și patinajul au mare nevoie de infrastructură.”, a spus Attila Nagy, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -