Paul Prisada, invitat special în studioul Sport Total FM!

Paul Prisada a fost invitat special la emisiunea “Trafic Sport”, moderată de Răzvan Toma. Cunoscutul muzician român a depănat amintiri despre cariera sa și întâmplările memorabile apărute de-a lungul ei.

Prisada a debutat la numai 20 de ani pe „scena mare” ca folkist în 1975, alături de Mircea Vintilă, Doru Stănculescu, Mircea Florian, Nicu Vladimir și Sorin Chifiriuc, în cadrul Studioului Z.

Paul Prisada este cunoscut ca lider al trupei de rock progresiv-alternativ Accent, pe care a fondat-o în anul 1979, împreună cu tulceanul Nicolae Sava. Ulterior, celor doi li s-a alăturat și flautistul timișorean Georg Torz.

După numai trei luni de la înființare, grupul Accent domină topurile muzicale ale revistelor de specialitate: Săptămâna – București, Cronica – Cluj, Convorbiri literare – Iași, Ramuri – Craiova.

Paul Prisada și-a reluat activitatea concertistică în 2020, fiind invitat la festivaluri de prestigiu, la București, Arad, Cluj și în toată țara.

Ascultă aici interviul:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -