S-a lansat punepariu.ro, cel mai rapid site de ponturi și analize! Beneficiază și tu de cel mai inovativ sistem de statistică!

Piața pariurilor sportive este mai bogată cu un site de ponturi și analize, PUNEPARIU.RO. Într-o mare de platforme de acest gen, întrebarea este mereu legată de ce aduce respectivul în plus, pentru a fi urmărit și răsplătit. Ei bine, PUNEPARIU.RO oferă, pe post de factor diferențiator, lucrul cel mai puțin supus îndoielii: tehnologia. Pe lângă o grafică foarte prietenoasă, o structură simplă, analize și informații din partea unor foști ziariști sportivi și ponturile celor mai buni dintre pariori, site-ul propune Sportinsight 1.0, cel mai inovativ sistem de statistică, menit să poată recompense și biletele câștigătoare “neplasate”.

PUNEPARIU.RO este încercarea de a strânge în același loc toate informațiile și instrumentele de care un parior are nevoie, pentru a lua o decizie de pariere. Mai mult, în jurul site-ului se dorește crearea unei comunități în care pariorii să poată învăța unii de la alții, unde informația existentă să fie relevantă și îmbunătățită, plecând de la sugestiile jucătorilor și în care pariatul să devină cu adevărat distractiv.

CE ADUCE ÎN PLUS PUNEPARIU.RO?

Principalul lucru este că pune în centru datele, date statistice despre evoluția meciurilor, despre evoluția jucătorilor sau cotele pariurilor, date pe care se construiesc modele de date din care derivă informațiile relevante pentru decizia de pariere. Este o platformă de informații completă pentru oricine vrea să analizeze date astfel încât să își confirme decizia de pariere precum și locul în care oricine își poate testa gratuit biletele de care este nesigur.  Totodată, centrarea produsului pe date îți oferă un grad ridicat de automatizare, ceea ce implică mai puține greșeli umane și mai multă analiză a rezultatelor și îmbunătățire a produsului. În plus, analiza datelor va permite atât îmbunătățirea modelului care genereaza Ponturile cât și a modulului de evaluare a riscului biletelor, ambele funcționalități traducându-se într-un câștig potențial mai mare pentru pariorul Punepariu.ro.

Cele mai bune idei de pariuri vor fi confirmate și de numărul de urmăritori (followers) pe care cei mai iscusiți pariori îl vor dobândi intrând în Topul Pariorilor. Transparența ratei de câștig este mult mai importantă pentru noi decât cât de “cunoscută” este persoana care emite doar ponturi. Pe Punepariu.ro  te poți inspira din 3 surse principale:

  1. Ponturi bazate pe statistica meciurilor.
  2. O vedere tridimensională a formei echipelor, bazată pe:

Forma rezultată din meciurile directe între echipe;

Forma generală pe ultimele 10 meciuri (reprezentată și grafic);

Forma individuală în funcție de tipul de pariu.

  1. Topul pariorilor unde poți vedea Rata de Profit a celor mai buni pariori bazată exclusiv pe rezultatele pariurilor plasate pe Punepariu.ro.

 Puteți descărca și aplicația Punepariu.ro

Odată cu închiderea sălilor de jocuri și pariuri s-a văzut o trecere masivă către online, iar inițiatorii, pe lângă tehnologia folosită, au structurat aplicația și informația regăsită pentru a servi atât pariorului experimentat cât și a celui la început de drum. Design-ul este curat și modern iar informația este ușor de găsit și mereu relevantă în funcție de tipul de pariu sau de evenimentele sportive pe care vrei să le urmărești.

Poți câștiga și dacă nu plasezi un bilet

Punepriu.ro premiază practic biletele în care nu ai încredere. Te poți gândi la Punepariu.ro ca fiind locul unde poți avea dubii și totuși poți câștiga, locul în care ai o asigurare a biletelor nepuse.  Joaca de pe Punepariu.ro nu te costă nimic dacă nu vrei sa continui parierea până la operator. Din contră, pe lângă premiile puse la bătaie de către noi, jucându-te mai mult, vei identifica mai ușor tipurile de pariu la care ai rata de câștig mai mare.

Postat în DIVERSE

Comenteeeezi?!!

  1. JamesHache spune:

    natural drugs for ed http://canadaedwp.com male erection pills

Comentati exclusiv pe SPTFM.ro...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Liga I 2018/19
Loc Echipa Pct. J +/-
1CFR Cluj542623
2FCSB492620
3U Craiova 1948452619
4Astra Giurgiu422613
5FC Viitorul3826-1
6Sepsi Sfantu Gheorghe37267
7FC Botosani3626-2
8Poli Iasi3426-10
9AFC Hermannstadt3226-3
10Dinamo Bucuresti3226-8
11Gaz Metan Medias3126-7
12Dunarea Calarasi2426-9
13FC Voluntari2126-16
14Concordia Chiajna1826-26