AUDIO – EXCLUSIV / Răzvan Oprea, fondatorul „Asociației Dinamoviști pentru Dinamo”, în studioul Sport Total FM: „Noi vrem să avem un buget de 9-10 milioane de euro anual!”

Actorul Răzvan Oprea, cel care a demarat proiectul „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în calitate de invitat al lui Gabriel Maricescu în cadrul emisiunii „Execuții în direct”.

Răzvan Oprea a oferit ultimele detalii despre intențiile ADPD, dar a vorbit și despre neînțelegerile cu reprezentanții galeriei, fondatorii „Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan”.

„Sunt dinamovist din clasa I, când m-am mai dumirit și eu ce este cu fotbalul.

Acel SA (n.r. societate pe acțiuni) care este acum la Dinamo nu are nevoie numai de bani. În proiectul nostru sunt mulți specialiști, Cornel Dinu și mulți alții. Nu vorbim numai de a băga niște bani în acest SA și de a face ceva doar pe termen scurt. Noi vrem să avem un buget de 9-10 milioane de euro anual! O parte din acești bani vin din cotizațiile membrilor, apoi de la sponsori. Dacă avem 45.000 de membri, vom avea 4,5 milioane de euro numai din cotizații.

În statut vrem să facem o modificare, să avem un reprezentant la 50 de membri. Acest reprezentant va avea un mandat scris care va fi prezentat Consiliului Director. Pentru adunările generale extraordinare, precum alegerea președintelui, va vota fiecare membru cotizant, va fi un singur punct pe ordinea de zi. Și membrii fondatori au dreptul la câte un singur vot.

Bilanțul adunărilor generale va merge la ANAF. Știm cum funcționează adunările generale de socios la marile cluburi. Unul dintre punctele importante ale acestui proiect este Academia pe care vrem să o înființăm și care va fi un «asset» important pentru Dinamo.

Eu am demarat acest proiect din pasiune pentru Dinamo. Tipul acesta de construcție nu este inventat de mine, este doar adaptat pentru România.

Oricine ar fi proprietarul SC FC Dinamo 1948 SA, noi, în urma unui audit, vom înainta propunerea de a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni. Și un cuantum mai mic de 51%, dar în care votul nostru să conteze, este un deziderat pentru noi. Orice patron va fi la Dinamo, noi vrem să fim un partener important pentru el. Atât timp cât noi vom veni cu o contribuție importantă în fiecare an la buget, cred că vom fi un partener important.

Ce s-a întâmplat recent a fost consfințirea unei relații între PCH și clubul Dinamo. Ei vor să întrajutoreze clubul Dinamo, așa cum a spus și Danciu, pe când noi nu vrem să întrajutorăm o conducere care a dus Dinamo în insolvență și cu performanțe zero!

Vom avea mai multe tipuri de cotizații: 120 lei pe an pentru copiii sub 12 ani, 180 lei pentru cei sub 18 ani și 400 de lei pentru adulți. Se poate cotiza și cu sume mai mari, sub formă de donații, dar rămâne principiul «un om, un vot»!

Avem un termen la tribunal pentru data de 16 mai. Avocații ne asigură că nu vor mai fi probleme la această dată, apoi vom înainta dorința de a se realiza acest audit la club. Într-o lună de zile, cel mult, cred că vom avea ceea ce ne dorim”, a spus Răzvan Oprea, în emisiunea „Execuții în direct”.

Etichetat cu: , , , , , , , , , , ,
Postat în FOTBAL INTERN

Comenteeeezi?!!

Liga I 2018/19
Loc Echipa Pct. J +/-
1CFR Cluj1154
2FCSB1057
3FC Viitorul752
4AFC Hermannstadt751
5Concordia Chiajna751
6Astra Giurgiu751
7Sepsi Sfantu Gheorghe751
8Dinamo Bucuresti75-1
9Gaz Metan Medias75-2
10FC Botosani651
11Dunarea Calarasi65-1
12U Craiova 1948550
13Poli Iasi55-6
14FC Voluntari15-8