Cornel Dinu îi demască pe liderii galeriei dinamoviste: „Sunt delincvenți cu cazier! Șantajează pentru scenografii, inventează taxe pentru suporteri și manevrează minori!”

Susținător puternic al „Asociației Dinamoviști pentru Dinamo”, Cornel Dinu a lansat un atac necruțător la adresa liderilor PCH, Elias Bucurică și Nicu Tararache, după ce aceștia vor să blocheze proiectul inițiat de Răzvan Oprea. (DETALII AICI)

„Ce s-a întâmplat în 25 aprilie, mă surprinde nu ca acțiune, ci ca inventivitate malefică prin care s-au demascat adevărații dușmani ai binelui lui Dinamo. S-a afișat chiar din mijlocul așa-zisei peluze Cătălin Hîldan în urmă cu câțiva ani necinstirea memoriei acestuia: «Peluza Nedemnă de Cătălin Hîldan»! Pentru că în obiectul de activitate al acestei societăți comerciale înființată în 2011 este scris clar și sfidător «comerț cu amănuntul, altfel efectuat, în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor».

«Opera», din fericire, e doar a câtorva dezaxați care au pus la cale tot felul de mârșăvii numai în folosul lor. Mă refer la cunoscuții delincvenți cu cazier, numiții Elias (foto) și Tararache, căci nimic nu este mai înfiorător decât ceea ce le-a trecut prin instincte de căpătuială ai acestor demolatori ai tradiției pașnice în timp a suporterilor cu adevărat dinamoviști.

Au început oarecum mai liniștit șantajând conducerile lui Dinamo să le plătească exhibițiile din tribună arareori inspirate. Cereau înainte de fiecare de meci mai important peste o sută de milioane pentru așa zisele scenografii pentru care cheltuiau în realitate cam 20%. Restul în buzunarul propriu. Manevrând chiar și minori nevinovați care prea repede, bieții de ei, deveneau veritabili kamikaze. Cazul de acum cu cel trimis să conteste la Tribunal societatea la care achiesat marea masă de adevărați suporteri dinamoviști.

Dacă aș trece în revistă toate gravele tâlhării financiare la care s-au pretat de atunci, aceste năpârci lipitoare, lumea ar înmărmuri de scârbă și indignare. Citiți-l pe Richard Gavrilescu de curând pe facebook și vă cutremurați. Începând cu vânzarea biletelor luate de la cei care conduceau Dinamo și le vindeau la suprapreț «fraților» din tribună, la taxe inventate de excursii și chiar de avion, până la vânzarea de materiale de propagandă și servicii în stadion. Desigur toate la suprapreț.

Și lista acestora este sinistru de lungă, am aflat-o și eu de curând. Totul pe bani și numai pentru ei câțiva. Spuse de cei foarte mulți care au stat bine intenționați în Peluza Cătălin Hîldan, dar revoltați de toate aceste murdării adunate în timp, s-au scuturat și au plecat decepționați. Ar fi bine să vorbească. Ar exista și în acest fenomen iertarea mărturisirii ca o Sfântă Spovedanie.

Totul a culminat cu ceea ce nici corbii n-ar face. Înfruptarea financiară și mai mare ca până atunci din exploatarea legendei martirului Cătălin Hîldan, crescut minunat de părinții săi, dar și de mine. Ca și strângerea a 22.000 de euro chipurile pentru familia lui Ekeng, care n-au ajuns vreodată la aceasta”, s-a dezlănțuit „Mister”, într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor.

Etichetat cu: , , , , , , , , ,
Postat în FOTBAL INTERN, Liga 1

Comenteeeezi?!!

Liga I 2018/19
Loc Echipa Pct. J +/-
1CFR Cluj542623
2FCSB492620
3U Craiova 1948452619
4Astra Giurgiu422613
5FC Viitorul3826-1
6Sepsi Sfantu Gheorghe37267
7FC Botosani3626-2
8Poli Iasi3426-10
9AFC Hermannstadt3226-3
10Dinamo Bucuresti3226-8
11Gaz Metan Medias3126-7
12Dunarea Calarasi2426-9
13FC Voluntari2126-16
14Concordia Chiajna1826-26