FR Ciclism va convoca o Adunare Generala Ordinara fara caracter public, pe 27 februarie

FRCFederatia Romana de Ciclism va convoca o Adunare Generala Ordinara, la care reprezentantii presei nu vor avea acces, in data de 27 februarie 2015, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului. Forul national a emis un comunicat in care anunta organizarea acestui eveniment si prin care incearca sa clarifice situatia presedintelui Eduard Carol Novak.

Prin prezentul comunicat, dorim sa aducem in atentia celor interesati faptul ca Federatia Romana de Ciclism va convoca o Adunare Generala Ordinara, in data de 27 februarie 2015, la ora 12, la sediul MTS din Bucuresti, reuniune care nu are un caracter public, fiind rezervata exclusiv membrilor FRC, cluburilor afiliate si reprezentantilor altor structuri sportive romanesti (Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman etc). Accesul reprezentantilor mass-media in sala nu va fi permis.

Acest comunicat survine si pe fondul unor informatii false lansate de persoane care nu ocupa nicio functie oficiala in cadrul Federatiei Romane de Ciclism si care se auto-intituleaza reprezentanti ai forului condus, de fapt si de drept, de Novak Carol Eduard.

(…)

Federatia Romana de Ciclism il are ca presedinte pe Novak Carol Eduard. Consiliul de Administratie al FRC este compus din președinte, domnii Viorel Grosu si Tudor Oprea (vice-presedinti), Ovidiu Burghelea (antrenor federal), Cristian Florescu (secretar general), Cosmin Tosu (contabil-sef) si Ovidiu Simen, Ion Parlici si Ion Stoica (membri). Orice alte persoane care pretind a reprezenta Federatia Romana de Ciclism in afara de cele amintite mai sus o fac pe propria raspundere, iar actuala conducere a Federatiei nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudicii (morale sau materiale), inexactitati sau dezinformari cauzate de respectivele persoane.

De asemenea, dat fiind ca situatia juridica a Federatiei Romane de Ciclism s-a clarificat deja de o perioada de timp considerabila, dar tinand cont si de materialele de presa care au raspandit informatii false despre forul nostru in mod periodic, avem in vedere de acum incolo recurgerea la orice mijloc legal de acțiune prin care putem apara imaginea Federatiei, a membrilor sai si a actiunilor acestora, precum si informatiile corecte care privesc forul nostru”, se arata in comunicatul Federatiei Romane de Ciclism.

Etichetat cu: , ,
Postat în ALTE SPORTURI, Ciclism

Comenteeeezi?!!

Liga1 - PlayOff 2018
Loc Echipa Pct. J +/-
1CFR Cluj50106
2FCSB49108
3CS U Craiova38100
4FC Viitorul35102
5Astra Giurgiu3310-2
6CSM Poli Iasi2410-14
Liga1 - PlayOut 2018
Loc Echipa Pct. J +/-
1Dinamo Bucuresti501218
2FC Botosani34120
3OSK Sf Gheorghe33128
4Concordia Chiajna2912-4
5Gaz Metan Medias27122
6FC Voluntari2512-6
7ACS Poli Timisoara2412-5
8Juventus Bucuresti1612-13