Comunicat din partea Federatiei Romane de Ciclism

turul-RomanieiLuni seara am primit un comunicat de presa din partea Federatiei Romane de Ciclism, conduse de Nicolae Plugaru, in legatura cu informatiile vehiculate pe parcursul zilei ce vizau descinderea si perchezitia de la sediul FRC.

Puteti citi mai jos comunicatul integral:

„Suntem surprinsi de informatiile oferite de mass-media in data de 30 iunie 2014, privitoare la o asa-zisa descindere si perchezitie la sediul Federatiei Romane de Ciclism, din strada Vasile Conta 16. Informatii pe care le consideram putin exagerate. Practic, organele de cercetare anti-frauda din cadrul IGP s-au deplasat la sediul de la adresa mentionata si au incheiat un proces verbal prin care s-a constatat lipsa actelor oficiale (infiintare, functionare, organizare si contabile).

Reamintim ca la 24 noiembrie 2013 fostul presedinte Eduard Carol Novak, insotit de 12 persoane, au patruns in sediul federatiei, insusindu-si in mod fraudulos actele originale si arhiva contabila. Mentionam faptul ca, in acel moment, domnul Novak nu mai detinea functia de presedinte al federatiei , fiind demis de la 12 noiembrie. In mod evident, lucratorii organelor de politie, sositi la fata locului, au constatt lipsa acelor documente, consemand acest lucru in procesul verbal incheiat la fata locului.

Consideram aceasta actiune ca fiind de intimidare, urmare a initiativei Consiliului de Administratie al federatiei de a organiza duminica 29 iunie Adunarea Generala Ordinara pe anul 2014. In paranteza fie spus, sedinta AGO de duminica n-a fost in situatia de a adopta hotarari deoarece, acelasi fost presedinte Novak, a deturnat ordinea de zi, cu ajutorul a peste 30 de persoane, fara nicio calitate, venite cu scopul vadit de a impiedica desfasurarea statutara a sedintei. De asemenea, fostul presedinte a incercat cu aceasta ocazie patrunderea ilegala in sediul federatiei pentru a doua oara in decurs de sase luni, sub acoperirea organelor de ancheta.

Evident, nu a putut proba calitatea de reprezentant al federatiei, fiindu-i interzis accesul in sediul federatiei. Cat despre acuzatiile de frauda, fals intelectual, si altele, asteptam cu nerabdare ca organele de ancheta sa-si precizeze punctul de vedere, referitor la perioada vizata, 2009-2014.”

Etichetat cu: , , ,
Postat în ALTE SPORTURI, Ciclism

Comenteeeezi?!!

Liga I 2018/19
Loc Echipa Pct. J +/-
1Dinamo Bucuresti311
2AFC Hermannstadt311
3Astra Giurgiu311
4Dunarea Calarasi311
5CFR Cluj110
6FC Botosani110
7Concordia Chiajna000
8Gaz Metan Medias000
9Poli Iasi000
10U Craiova 1948000
11FC Voluntari01-1
12FC Viitorul01-1
13FCSB01-1
14Sepsi Sfantu Gheorghe01-1