Meciul dintre Steaua si Spartak Tarnava evaluat ca unul cu grad ridicat de risc. Peste 200 de jandarmi vor fi prezenti pe Arena Nationala!

Intr-un cominicat remis Sport Total FM se arata ca peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea si siguranta publica la meciul de fotbal dintre STEAUA Bucuresti – SPARTAK Tarnava din cadrul turului trei preliminar al Ligii Europa, care va avea loc joi, 02 august a.c., pe stadionul „Arena Nationala” din capitala, începand cu ora 20.45.
Va prezentam mai jos comunicatul integral:

Masuri de ordine publica pe stadionul „Arena Nationala”

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea si siguranta publica la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucuresti – SPARTAK TRNAVA din cadrul turului trei preliminar al Ligii Europa, care va avea loc joi, 02 august a.c., pe stadionul „Arena Nationala” din capitala, începand cu ora 20.45. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare al meciului, în apropierea si în incinta arenei sportive.

INFOBACKGROUND

Jandarmeria Capitalei a organizat sedinta de cooperare a fortelor implicate în asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica.

In cadrul sedintei de cooperare au fost stabilite toate detaliile privind organizarea si desfasurarea acestui eveniment iar organizatorul jocului sportiv a comunicat Jandarmeriei Capitalei urmatoarele date:
– Accesul spectatorilor în stadion se va face începand cu ora 18.45 doar pe baza de bilete si invitatii.
– Pentru acest meci organizatorul a pus în vanzare 20.000 de bilete.
– Casele de bilete vor ramane deschise si în ziua meciului pana la ora începerii partidei.
– La meci sunt asteptati aproximativ 350 de suporteri oaspeti.
– Accesul în incinta parcului sportiv se va face:
a. pietonal, doar pe baza biletului de acces, respectiv a acreditarii de presa, si numai prin Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu si Bd. Pierre de Coubertin, conform schemei expuse pe verso biletului;
b. auto, pe aceleasi cai si numai pentru posesorii de bilete de acces însotite de taloane de acces auto, acestea din urma afisate vizibil pe parbrizul masinii, astfel:
– categoria VIP si persoanele cu dizabilitati, prin Str. Maior Coravu;
– mass-media, prin Bd. Basarabia;
– Controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheti, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, îndrumarea si supravegherea publicului în stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Reamintim ca, potrivit prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor sportive cu modificarile si completarile aduse de Legea 10 din 2012, spectatorilor le este interzis:
• sa patrunda în stare vadita de betie sau sa consume bauturi alcoolice în arena sportiva;
• sa patrunda sau sa încerce patrunderea în incinta bazei sportive fara documente de acces sau prin încalcarea normelor legale de acces stabilite de organizator;
• sa introduca in arena sportivã inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise, steaguri sau alte suporturi ce contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu continut obscen;
• sa introduca sau sa încerce introducerea de bauturi alcoolice în arena sportiva, petarde, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta;
• sa refuze prezentarea documentelor de acces si, dupa caz, a actelor de identitate, la solicitarea justificata a fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta;
• sa refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv si al bagajelor de catre fortele de ordine;
• sa escaladeze gardurile care delimiteaza spatiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;
• sa provoace ori sa participe efectiv la scandal în

Etichetat cu: , , ,
Postat în Europa League

Comenteeeezi?!!

  1. aNDRA spune:

    Pe ce canal se difuzeaza
    .?

  2. Frumoasa galeria slovacilor. Au fost ceva incidente?

  3. Este ceva normal sa fie asa. 200 de jandarmi. La ce huligani se gasesc la meciuri nu e de mirare ca siguranta individuala e pusa in pericol.

Liga1 - PlayOff 2018
Loc Echipa Pct. J +/-
1CFR Cluj3421
2FCSB3221
3CS U Craiova3021
4FC Viitorul232-1
5Astra Giurgiu221-1
6CSM Poli Iasi201-1
Liga1 - PlayOut 2018
Loc Echipa Pct. J +/-
1Dinamo Bucuresti2313
2FC Botosani2110
3FC Voluntari1821
4Concordia Chiajna152-1
5ACS Poli Timisoara142-2
6OSK Sf Gheorghe1220
7Gaz Metan Medias112-2
8Juventus Bucuresti1021