VIDEO / Ronaldo s-a dus la un cameraman pentru a se convinge ca a fost intr-adevar in off-side la golul care i-a fost anulat inainte de pauza

dortmund-real-gol-ronaldoCristiano Ronaldo a reusit sa inscrie primul gol al meciului de pe Westfalenstadion, dintre Borussia Dortmund si Real Madrid, incheiat cu scorul de 2-2.

Portughezul a reusit apoi sa mai marcheze o data, chiar inainte de finalul primei reprize, la putine secunde dupa ce Aubameyang facuse 1-1. De aceasta data, insa, arbitrul asistent a ridicat steagul, iar golul a fost anulat. Desi se afla clar in off-side, Ronaldo a contestat decizia, iar, in momentul in care s-a indreptat spre vestiare, la finalul reprizei, s-a dus catre un cameraman, pentru a vedea reluarea si pentru a se asigura ca se afla intr-adevar in off-side.

Etichetat cu: , , , ,
Postat în FOTBAL EXTERN, Liga Campionilor

Comenteeeezi?!!

Liga 1, play-off 2017
Loc Echipa Pct. J +/-
1FCSB44108
2FC Viitorul44104
3Dinamo Bucuresti40107
4CFR Cluj3310-6
5CS U Craiova3110-6
6Astra Giurgiu2710-7
Liga 1, play-out 2017
Loc Echipa Pct. J +/-
1CSM Poli Iasi431410
2Gaz Metan Medias39146
3FC Voluntari37142
4FC Botosani33142
5Concordia Chiajna2914-4
6ACS Poli Timisoara27142
7Pandurii Tg Jiu II2714-5
8ASA Tg. Mures1414-13